Hoe luister ik een podcast?

hoe luister ik een podcast

Leestijd: +- 1 minuut

Jouw goede vriend of vriendin is onlangs begonnen met het luisteren naar een podcast. Vol enthousiasme knik je mee, maar stiekem heb je geen idee waar het allemaal over gaat. Wat is een podcast? Waar kan ik dat dan luisteren? Moet ik ervoor betalen? Moet het via mijn telefoon? In dit artikel geef ik je antwoord op de vraag; hoe luister ik naar een podcast?

Podcast zijn audio-uitzendingen die je overal en op ieder moment kunt luisteren. Denk aan interviews, spannende series of luisterverhalen over tal van onderwerpen. Zoals nieuws, sport, muziek, eten, seks, liefde, economie en gadgets. Bedenk een onderwerp en er is een podcast over gemaakt. Bijvoorbeeld over Disney, de aftertalk van Wie is de Mol, hoe je moet mediteren en een aflevering over een nieuw seizoen Games of Thrones.

Je kunt dus luisteren naar wat jij wil, wanneer en waar het jou uitkomt. Een podcast luisteren werkt enorm effectief om nieuwe dingen te leren en meer te weten over bepaalde onderwerpen. En de meeste podcasts zijn volledig gratis te beluisteren!

Het luisteren naar een podcast is heel eenvoudig. De kans is namelijk groot dat je een podcastapp al op je telefoon of computer hebt staan. Op welk apparaat wil je luisteren? Klik hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *